Hyllas dom som hyllas ska

Detta inlägg vill jag ägna till dem som spelar en stor roll i mitt liv. Jag skulle ljuga om jag inte avslöjade att dessa peroner alla kom från den magiska staden Piteå. Att Piteå har fostrat så många fina människor är ett under och jag glad att jag har lärt känna alla. I detta avsnitt så koncentrerar jag mig på den manliga delen av min vänskapskrets. Om jag har tid så kanske jag kommer vända mig åt din kvinnliga sidan med (den som lever får se. Kommer göra en lite lista på folket som betyder mycket i mitt liv och utan er på listan skulle mitt liv vara en stor del fattigare. De som kommer är utom inbördes ordning, så inga slagsmål om att avancera på min lista behövs.

Ola - Finns det nån skönare kille. Visst han snor snus från mig, men han bjuder tillbaka i de mest oväntade tillfällena. En kille som egentligen skulle kunna gör vad som helst, så smart är han. Jag önskar bara att Ola inser sin stora potential och gör något stort med sitt liv. Att vinna mot Ola i något spel när det handlar om fakta är otroligt svårt. När man lyckas har man slagit den bsäte.

Fredde - Ett liv utan honom finns inte. Han är en snäll kille, en mycket bra far och en lika bra kompis. Det enda negativa med Fredrik är han att han tänker mer på sina vänner än på sig själv. En egenskap som gör honom till en bra vän, men ibland önskar man att han skulle vara mer ego. Tror aldrig jag har träffat en kille som jag gillar så mycket som Fredde!

Jimi - En kille som gör ens liv mycket roligare. Han är spontan och tyvärr alldeles för bra på COD för sitt eget bästa. Efter att Jimi har kommit in i mitt liv har mitt liv blivit ett roligare liv att leva. En kille som kan dricka öl lika bra som jag kan, tyvärr är han bättre än mig på singstar och det gillar jag inte. Men kan man annat än älska denna kille?

Andreas - Har aldrig träffat en mer talangfull kille i det yrket han jobbar i. Trots att han lyckats så bra är han fortfarande ödmjuk. Andreas är en sån person som tänker på alla och tar sig tid att lyssna på mina extremt tråkiga historier, stort plus till han för det!

Lars - Är en kille som är lika stark i nyporna som han är snäll. Skulle bara önska att han dela med sig av tjejerna, tur att han har hittat en tjej nu så vi andra har en chans. Lars är en kille som bjuder på sig själv och har ett hjärta av guld. Kan man ha tråkigt i hans sällskap? (lite utmaning där)

Daniel - En av de snällaste människorna jag har träffat. Skulle ibland önska att han blev lite mer ego. Daniel du ser bra ut och är extremt trevlig, börja uttnyttja det.

Robban - En kille som bjuder på sig själv och är en jäkel på att skriva. Kan egentligen gå hur långt som helst inom journalistyrket, har imponerat stort på mig med sina texter. Har aldrig varit med om en bättre värd när jag har varit och hälsat på polare. Robban du kommer gå långt.

Nils - En man som är lika oberäkenelig som en anakonda och det är det jag gillar med han. Ett minna som jag har från Nils är när han försvann i Uppsala och hörde av sig först efter 3 dagar. Ingen visste var han var. Även Nils har ett hjärta av guld.

Staffan- Finns det något dåligt att säga om Staffan? Han har ett otroligt stort hjärta och har så mycket kärlek att sprida. Sen är han den personen som sitter på de bästa historierna om sig själv. Tror jag aldrig har skrattat så mycket som när han berättar om sitt liv.

Som ni ser har jag extremt bra kompisar i mitt liv. Jag är lyckligt skattad och jag tackar er alla för det ni gör för mig.

Kommentarer
Postat av: Madde

Jeey, he´s back! (okej jag är lite efter, men bättre sent än aldrig) ;D

2009-01-18 @ 19:36:36
URL: http://bella-mie.blogspot.com/
Postat av: Herr E och Fru E

Antar att vi får en alldeles egen hyllni9ng snart.

Annars blir vi lite ledsna i ögat, om inte FULLKOMLIGT RASANDE !!!!!

2009-01-18 @ 23:49:08
URL: http://litotes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0