En full vecka!

Gisses vad mycket man kan hinna med på en vecka. Det är nästan som om man inte hunnit med att slappa och då är det riktigt oroväckande på något sätt. Men så klart är jag ju the king of slap (hmmm lät mysko) så jag lyckades i alla fall. Veckan rivstartade iaf med att vi på vår enhet på skolan drog med oss alla elever ut på camping. Nu vet jag vad ni tänker "camping med ungar från sthlm kan inte gå bra". Men jag måste säga att de gick bra. Dock fick man några frågor före som man inte skulle fått i Luleå. Att svara på frågan om vi ska tälta ute är rätt självklar men inte för just den eleven. Sen kom dagen D och vi skulle bege oss ut i den stora skogen. Fast skog och skog vet jag inte. Vi tog pendeln till järfälla och åkte med buss vidare till ängsjön där vi slog upp tält mm. Allt flöt på bra och alla skötte sig bra, dock hade vi lite otur att vädret just denna dag slagit om från drygt 15 grader på kvällen till numera 5 grader. Eleverna var inte riktigt beredda på detta och det blev en kall natt för de flesta. Själv sov jag rätt bra i tältet i min nyinköpta sovsäck (måste återigen hylla ICA Maxi som fanimej har allt). Caknade på morgonen efter lite frusen men helt okej pigg.

Sen rullade veckan på med vanliga lektioner och avslutades med en öl på hotellet på fredagen. På lördagen drog jag till Uppsala för att hänga med mighty mike (ett nytt namn jag testar). Vi var först och kollade när Danne hade shoot fighting uppvisning för att sedan åka hem till mike för att knäcka första ölen. Senare på kvällen gick resan vidare till Flustret där vi fortsatte dricka öl och sambooka (stavning?). Blev kanske lite för mycket av det goda men skoj hade man. I vanlig ordning lyckades jag hitta en massa nya polare ute och även en gammal polare dök upp. För i jackkön stod ingen mer än Jonas från luleå numera Sundsvall. Efter en dyr och blöt natt på flustret blev det hemfärd till Mike där jag slocknade på soffan och mike somnade på madrassen som jag skulle ha sovit på. Det är inte alltid det blir som man planerat.

Senare på söndag bar det hem till sumpan igen, lite segare och med lite måndagsångest mest för att jag börjar så tidigt på måndagar. Men såhär in hinsight gick måndagen mycket bra.

Måste dra en funderare nu om det hänt nått riktigt roligt. Har inte sett så många kändisar än och är lite besviken över det. Har börjat misstänka att det inte bor så många kändisar här ute i sumpan, kanske måste jag bege mig down town lite för att spana in dem.

Det var en gång ett tält
det stod på ett stort fält
Där bodde en man vid namn Tage
han hade en mycket stor mage
En dag åt han soppa
efter det fick han aldrig doppa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0